Uitsupporters nog altijd niet welkom tijdens interlands in september

Uitsupporters nog altijd niet welkom tijdens interlands in september
Foto: © photonews

Wanneer de volgende interlands plaatsvinden, zullen uitsupporters die nog altijd niet kunnen bijwonen. Op het voorbije EK deden zich verschillende scenario's voor wat betreft het publiek. In de finale bijvoorbeeld mocht niemand vanuit Italië naar Wembley komen.

Ook in de eerstvolgende interlands zijn uitsupporters niet welkom. Dat hebben de UEFA en de FIFA beslist. Het gaat om interlands die in de maand september op het programma staan. Dat kunnen zowel vriendschappelijke wedstrijden als WK-kwalificatiematchen zijn.

De Rode Duivels spelen bijvoorbeeld drie kwalificatiematchen voor het WK in Qatar in een tijdsspanne van zes dagen. Op 2 september gaan ze op bezoek in Estland en op 8 september nemen ze het buitenshuis op tegen Wit-Rusland. Tussendoor ontvangt België op 5 september Tsjechië.

In de twee uitwedstrijden zullen de Rode Duivels dus niet op de steun van de fans kunnen rekenen. Uiteraard kan u wel naar België - Tsjechië. De ticketverkoop hiervoor begint op maandag 16 augustus om 12u.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK

Nieuwste reacties