šŸ“· Kevin De Bruyne duikt vroeger dan voorzien op bij eigen toernooi in Drongen: speelde mee in wedstrijd tussen bekende Vlamingen

Kenny De Block
| 0 reacties
šŸ“· Kevin De Bruyne duikt vroeger dan voorzien op bij eigen toernooi in Drongen: speelde mee in wedstrijd tussen bekende Vlamingen

Kevin De Bruyne organiseerde naar jaarlijks gewoonte zijn eigen 'Kevin De Bruyne Cup'. Een competitie waarbij internationale jeugdploegen aan deelnemen. Vandaag stond een wedstrijd tussen bekende Vlamingen op het programma. En ook Kevin De Bruyne zelf was aanwezig in Drongen.

Morgen gaat het jeugdtoernooi, 'Kevin De Bruyne Cup' van start in Drongen. Verschillende U14 en U15 ploegen nemen het tegen elkaar op tot er een uiteindelijke winnaar is. Vandaag stond een vriendenmatch tussen bekende Vlamingen op het programma.

Erik Van Looy, Joris Brys, Viktor Verhulst, Davino Verhulst, Andy Peelman, Jeremy Vandoorne, Michiel Callebaut, Guga Baúl, Kevin Janssens, Pedro Elias, Imke Courtois, Steven Defour, Filip Joos, Sam Kerkhofs, Maarten Breckx, Frank Boeckx, Jonas De Roeck, Bart Goor en Mo Messoudi zijn enkele namen die vandaag van de partij waren. Maar ook Kevin De Bruyne zelf was aanwezig.

De middenvelder van Manchester City ging normaal gezien pas morgen komen, maar toch dook de Rode Duivel vandaag al op. Hij speelde zelfs even mee met de BV's. De opbrengst van de vriendenmatch gaat naar een goed doel.

Zaterdag gaat het hoofdtoernooi van start met U14 en U15 ploegen uit binnen- en buitenland. Hieronder een overzicht van de 12 deelnemers:

- Chelsea, Ajax, Club Brugge (groep A); 

- Manchester City, Borussia Dortmund, KRC Genk (groep B); 

- Barcelona, Lille OSC, KAA Gent (groep C); 

- Real Madrid, PSG en RSC Anderlecht (groep D)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nations League A

Nieuwste reacties