Engelse topclub kampt met flink wat problemen: spelersvrouw roept op tot verandering en supporters zorgen voor wel heel opvallend moment

Engelse topclub kampt met flink wat problemen: spelersvrouw roept op tot verandering en supporters zorgen voor wel heel opvallend moment
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het ziet er niet goed uit voor Chelsea. De Engelse topclub verloor zondag met 2-4 van Wolverhampton en staat zo, ondanks alle investeringen, op de 11e plaats in de Premier League.

Chelsea verloor zondag met 2-4 van Wolverhampton. Matheus Cunha bezorgde de bezoekers de overwinning met een hattrick. 

Zo gaat het van kwaad naar erger met Chelsea. De Engelse topclub heeft momenteel meer doelpunten tegen gekregen (39) dan gescoord (38). 

Tijdens de wedstrijd zorgde de situatie waarin de club zich bevindt voor een heel opvallend moment. Supporters van Wolverhampton begonnen te zingen: "You are f*cking shit", waarop de fans van Chelsea antwoordden met "We are f*cking shit".

Raheem Sterling werd onder luid boegeroep vervangen, terwijl Moises Caicedo woedend op zijn stoel begon te slaan nadat hij door Mauricio Pochettino gewisseld werd.

Thiago Silva scoorde op het einde van de partij nog de 2-4. Belle Silva, vrouw was de wedstrijd ook aandachtig aan het meevolgen. Zij postte op X (Twitter): "Het is tijd voor verandering, als je nog langer wacht is het te laat".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties