📷 Thibaut Courtois bevestigt nu ook zelf leuk nieuws: "We love you so much!"

📷 Thibaut Courtois bevestigt nu ook zelf leuk nieuws: "We love you so much!"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dinsdag kwam het nieuws naar buiten dat Mishel Gerzig, de echtgenote van Thibaut Courtois, zaterdag bevallen zou zijn. Nu bevestigt de Belgische doelman dat ook zelf.

Israëlische media kwamen dinsdag met het nieuws dat Mishel Gerzig afgelopen zaterdag bevallen zou zijn. Thibaut Courtois en zijn echtgenote delen het leuke nieuws nu zelf mee via Instagram.

Op 30 maart werd Thibaut Courtois voor de derde keer vader. Hij en Mishel verwelkomen een dochtertje, Ellie. Courtois had ook al twee kinderen uit een vorige relatie, Adriana (8) en Nicolas (6).

Thibaut Courtois kan zo nog eens goed nieuws meedelen, want sportief kende hij een rotseizoen. Nog voor het voetbaljaar echt begon lag hij er al lange tijd uit met een kruisbandblessure aan de linkerknie.

Enkele weken geleden, toen hij net weer beter meetrainde met de groep, kreeg hij een nieuwe domper te verwerken. Hij liep een scheur in de interne meniscus van de rechterknie op.

Hij werd al succesvol geopereerd, maar zijn seizoen bij Real Madrid zit erop. De tijd die hij nu extra heeft zal hij ongetwijfeld goed kunnen gebruiken thuis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties