cerCercle Brugge
kvoKV Oostende
Gregory Mertens (pen) 79'
2-0
Datum: 12/12/2012 20:00
Competitie: Beker van België
Speeldag: Kwart Finales (H)
Stadion: Jan Breydel
Live Kan Oostende nog een eersteklasser verrassen?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Kan Oostende nog een eersteklasser verrassen?
Foto: © SC

Oostende boekte een mooie 0-3 overwinning op het veld van Waasland- Beveren om deze kwartfinales van de beker van België te halen. Cercle kon de buren van Club verslaan in de vorige ronde. Bij Cercle start Gudjohnsen op de bank.

Cercle Brugge boekte na de zege tegen Club een nipte nederlaag tegen Anderlecht en een 1-1 gelijkspel tegen OH Leuven. De ploeg van Foeke Booy staat nog steeds laatste in eerste klasse maar de laatste wedstrijden gaven blijk van beterschap.

Cercle moet het vanavond doen zonder Evens, Verbist en Cornelis die geschorst zijn. Anthony Portier is nog niet fit genoeg voor deze wedstrijd.

Selectie Cercle: Jo Coppens, Braafhart Mitchell, Stef Wils, Gregory Mertens, Niels Mestdagh, Karel Van Roose, Arnar Vidarsson, Lukas Van Eenoo, Tim Smolders, Kristof D’Haene, Michael Uchebo, Kevin Janssens, Rudy, Bakenga, Oleg Iachtchouk, Arne Naudts, Brecht Van der Beke en Eidur Gudjohnsen.

Oostende is een ploeg in vorm. Het haalde de laatste weken in de competitie 15 op 18 en verloor enkel bij Eupen. De kustploeg staat momenteel tweede in tweede klasse met amper één punt achterstand op leider Woluwé. Het schakelde in de beker met Leuven en Waasland-Beveren ook al twee eersteklassers uit.

Bij Oostende zal men geen beroep kunnen doen op Baert en Jonckheere.

Selectie Oostende: Dumesnil, Kudimbana, Luissint, Vanneste, Dequaire, Vanhaecke, Gendarme, Schmisser, Van Steenbrugghe, De Schutter, Kaminiaris, Martens, Brouckaert, Coussement, Moreels, Vandamme, Depoitre, Simoës en Dissa.

Volgens UNIBET  is Cercle favoriet!

De vereniging  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Cercle Brugge van 60 euro kan 108 euro opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Indien Oostende opnieuw kan stunten, dan krijgt u bij UNIBET 240 euro bij een gok van 60 euro.

Meer nieuws

Beker van België