Datum: 21/01/2016 20:45
Competitie: Beker van België
Speeldag: Halve Finales (H)
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Slag om Vlaanderen met prestigieuze inzet: een plaats in de finale van de Beker van België
Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 0 reacties

KAA Gent en Club Brugge kijken elkaar opnieuw in de ogen

Slag om Vlaanderen met prestigieuze inzet: een plaats in de finale van de Beker van België
Foto: © Photonews

Standard nam gisteren al een optie op de finale van de Beker van België en vanavond willen KAA Gent en Club Brugge hetzelfde doen. Opnieuw een Slag om Vlaanderen!

Het moet gezegd: KAA Gent is torenhoog favoriet. De landskampioen is niet alleen op dreef, maar ook de statistieken spreken in het voordeel van de Buffalo's. Zeven wedstrijden, één blauw-zwarte overwinning. Je kan het via DEZE LINK nalezen.

Michel Preud'homme wil een tweede Croky Cup winnen, maar moet het in de heenwedstrijd van de halve finale stellen zonder Laurens De Bock. Ook Leandro Pereira ligt nog steeds in de lappenmand. 

Maar ook Hein Vanhaezebrouck telt afwezigen. Moses Simon is gekwetst en geschorst, terwijl Benito Raman niet is opgenomen in de wedstrijdselectie. De flankaanvaller is nochtans opnieuw fit. 

"Het wordt psychologisch belangrijk om ook een keertje tegen de Buffalo's te winnen", weet Ruud Vormer. "We hebben het al bewezen tegen Standard en RSC Anderlecht, maar nog niet tegen Gent."

Kan blauw-zwart nog eens winnen van de landskampioen?  

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 210 euro. Denk je eerder dat de thuisploeg de heenwedstrijd zal winnen? Dan mag je 125 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws