gnkKRC Genk
staStandard
Datum: 16/05/2013 20:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Luminus Arena
Live Barda start bij Genk, Standard zonder Van Damme
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Barda start bij Genk, Standard zonder Van Damme
Foto: © SC

RC Genk hoopt nog op het waterkansje om de tweede plaats te pakken. Het start zonder Vossen, met Barda in de basis. Simaeys zit op de bank. Bij Standard geen spoor van Van Damme, Anthony Moris staat onder de lat.

De Rouches lijken veroordeeld tot het spelen van barrages tegen (wellicht) AA Gent. Tenzij Standard nog derde weet te worden. Dan kan het al maar beter winnen op het veld van Genk. Standard verloor afgelopen zondag met 2-4 van Club Brugge. Voordien ging het ook al onderuit bij Anderlecht, waardoor de titel weg is.

Bij Standard verdwijnt Kawashima uit doel. Hij is het voornaamste slachtoffer van de mindere resultaten. Reservekeeper Anthony Moris krijgt zijn kans. Opare en Ciman zijn geblesseerd. Wellicht kiest Rednic vooraan opnieuw voor Ezekiel en Batshuayi.

Bij Racing Genk ontbreekt Jelle Vossen nog steeds. Jeroen Simaeys is wel terug, maar moet mogelijk vrede nemen met een plaats op de bank. Het duo Kara-Koulibaly deed het immers meer dan behoorlijk tegen Anderlecht.

Wie wint deze partij volgens u? Waag er een gokje op bij UNIBET. RC Genk is de favoriet. Als je 60 euro inzet op de Limburgers, kan je 132 euro verdienen. Een gokje op de bezoekers kan 180 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws