Zorja Loehansk
chaCharleroi
Zeljko Lyubenovic (pen) 68'
2-0
3-0
Datum: 06/08/2015 20:00
Competitie: Europa League
Speeldag: Derde voorronde (Terug)
Charleroi wacht aartsmoeilijke opdracht in Oekraïne
Charleroi wacht aartsmoeilijke opdracht in Oekraïne
Foto: © photonews

Sporting Charleroi mag vanavond proberen om de 0-2 nederlaag uit de heenwedstrijd weg te werken tegen Zorya Luhansk. Het zou een huzarenstukje zijn mochten de troepen van Felici Mazzu in die opzet slagen.

“In voetbal is alles mogelijk.  Een rode kaart of een snel doelpunt kunnen het wedstrijdverloop mee bepalen. We moeten er nog in geloven”, gaf de coach gisteren mee vanuit Kiev. Hoop doet leven, maar er zal toch uit een ander vaatje getapt moeten worden.

Koude douche

Vorige week slaagde Ruslan Malinovsky er in zijn eentje in om Mambourg stil te krijgen. Vooral de 0-2 in de slotminuten was een serieuze klap. Afwachten of Mazzu een plannetje heeft om de kwelduivel van toen aan banden te leggen.

Daarnaast wordt er ook meer verwacht van Neeskens Kebano, die de vorige wedstrijd zo goed als onzichtbaar was. Ook Pollet en Ndongala hadden het moeilijk. Zij zullen meer moeten toveren vanavond, anders is het Europese sprookje van Charleroi al voorbij.

Ziet u Charleroi toch nog doorstoten?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET u 480 euro op. Denkt u dat Zorya Luhansk de klus afmaakt? Dan kan u voor dezelfde inzet 63 euro terugkrijgen. 

Voetbalkrant.com zet u via volgende alvast op weg met een gratis wedtegoed van 60 euro!

Meer nieuws