Gelijkspel bij topper in Istanboel

Gelijkspel bij topper in Istanboel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Trabzonspor won gisteravond met 2-1 van Samsunspor, Trabzonspor kwam eerst op achterstand in de 51' via een penaltygoal van Aykut maar Trabzon sloeg terug met twee goals in 5 minuten van Tekke. Ibrahima Yattara werd in de 38' vervangen en onze landgenoten Somers en D'Haene maakten de 90' vol.

Genclerbirligi won met 4-0 van Konyaspor. In de 11' scoorde Barýþ de 1-0 op assist van Filip Daems, 17 minuten later werd het 2-0 via Özkan op assist van ex-Racing Genk speler Josip Skoko die in de 58' vervangen wordt, in de 41' is de wedstrijd gespeeld als Souleymane Youla de 3-0 tegen de netten knalt. Tien minuten voor tijd legt Mustafa Özkan met zijn tweede van de avond de 4-0 eindcijfers vast.

Gaziantepspor wint met 1-0 van Adanaspor met een doelpunt in de 29' van Hasan Özer. In de 46' mag ex-Rsca speler Yaw Preko invallen voor Nuri Çolak.

Leider Beskitas speelde 1-1 gelijk in de topper tegen Istanbulspor, dat door dit gelijkspel op twee punten van Beskitas blijft. De doelpunten werden gescoord in de 39' door Mansiz die de stand op 0-1 bracht voor Beskitas. 15' later bracht Bolic de stand weer gelijk zodat Istanbulspor een punt thuis hield.

Malatyaspor heeft de wedstrijd tegen Ankaragücü met 1-0 gewonnen. In de 59' scoorde Atilla Bilgin de 1-0 op penalty, net voor affluiten kon Ankaragücü nog gelijkmaken op penalty maar Hakan Keleş miste, zodat de 1-0 einduitslag op het bord bleef.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties