Newcastle verrassend voorbij Fulham

Newcastle United heeft dinsdagavond met 2-3 gewonnen bij Fulham. De uitslag is een verrassing gezien het klassement van beide teams. De Londense club begon zeer goed aan het seizoen en staat in de top van het klassement. Newcastle beleefde juist een tegenovergestelde start. Lee Clark en Louis Saha, allebei ex-Newcastle, brachten Fulham na 8 minuten al op een comfortabele 2-0 voorsprong. The Magpies leken wederom op een teleurstellende prestatie af te stevenen. Maar dat was zonder Alan Shearer gerekend. Laurent Robert scoorde tegen en Shearer zelf zorgde voor de ommekeer, waarvan één goal op strafschop. Na 56 minuten was het reeds 2-3.

De wedstrijd begon een halfuur later omdat de politie een verdachte auto ontdekte. De wagen werd tot ontploffing gebracht, waarna het duel eindelijk kon beginnen.