Bremen legt Ãœmit Davala vast

Bremen legt Ãœmit Davala vast
Foto: © SC

Werder Bremen heeft de Turkse international Ãœmit Davala definitief overgenomen van Internazionale. De dertigjarige middenvelder, die al op huurbasis speelde bij de koploper in de Bundesliga, tekende een contract tot medio 2006. Het contract met Inter werd ontbonden, waardoor de oud-speler van Galatasaray en AC Milan transfervrij was.

'Ik ben blij dat het gelukt is om hem langer aan Werder te binden', aldus trainer Thomas Schaaf. 'Hij is een vaste waarde in onze ploeg.' Ook Ãœmit Davala toonde zich verheugd met zijn nieuwe contract. 'Ik ben blij dat de onderhandelingen achter de rug zijn. Nu kan ik me concentreren op de tweede seizoenshelft.'

Ãœmit Davala won met Galatasaray ten koste van Arsenal de UEFA Cup in 2000. Een jaar later koos de in Mannheim (Dui) geboren speler voor een avontuur bij AC Milan. Daar kwam hij echter weinig aan spelen toe en de Turkse international werd in de zomer van 2002 betrokken in een spelersruil met Dario Simic van Internazionale, dat hem meteen weer verhuurde aan Galatasaray. Sinds het begin van dit seizoen speelde hij op huurbasis voor Werder. Met de nationale ploeg van Turkije won Ãœmit brons op het WK in Zuid-Korea en Japan.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties