Grote schoonmaak bij Barca

Grote schoonmaak bij Barca
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Barcelona houdt na dit seizoen grote schoonmaak. Vooral de Nederlanders zijn hier het slachtoffer van. Maar liefst acht Nederlanders mogen andere oorden opzoeken. Ook voor Patrick Kluivert, Marc Overmars, Michael Reiziger, Phillip Cocu en Giovanni van Bronckhorst is geen plaats meer in Camp Nou. Op Kluivert staat er een transferkaartje van 1,8 miljoen euro, het contract van Cocu loopt af en van Bronckhorst is geleend van Arsenal.

Ook Luis Enrique, Gerard en doelman Rüstü Reçber mogen vertrekken. Met de reorganisatie wil de club zich lucht verschaffen op financieel gebied. De spelers die moeten afvloeien drukken met hun salarissen flink op de begroting.

Woensdag sloot Barcelona een lening af van maar liefst 150 miljoen euro. Hiermee hoopt Barca in de zomer een paar nieuwe transfers te doen. Volgens het radioprogramma heeft de club vijf spelers in het vizier, waaronder Arjen Robben. De PSV'er is niet alleen gewild bij Manchester United en Chelsea, maar ook in Barcelona. Didier Drogba (Olympique Marseille), Sylvain Wiltord (Arsenal), Kevin Kuranyi (VfB Stuttgart) en Yildiray Bastürk (Bayer Leverkusen) zijn vier andere namen op de verlanglijst.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties