Werder Bremen behoudt Klasnic

Werder Bremen behoudt Klasnic
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Werder Bremen is heel blij en dat omdat Ivan Klasnic blijft. Vrijdag verlengde de Kroatisch Duitser Klasnic zijn contract tot 2007. Zijn oude contract liep na dit seizoen af.

De 24-jarige aanvaller is bezig aan een sterk seizoen. Klasnic maakte dit seizoen al zeven doelpunten en daarbij vormt het nog een goed koppel met Bundesliga-topscorer Ailton. Zijn goed seizoen was blijkbaar opgevallen bij andere clubs. Zo wilde Hamburger SV en Schalke 04 Klasnic inlijven en een langdurig contract aanbieden. Maar donderdag zegde de in Hamburg geboren aanvaller nog een gesprek af met Hamburger SV.

Klasnic vertelde op de website van Werder Bremen dat er bij Werder Bremen maar 2 belangrijke dingen kloppen en dat zijn de aanbieding en toekomst. Ook verteld hij dat hij zich erg goed voelt bij Werder Bremen en hij kan met de club nog veel bereiken.

De overstap van 1. FC Sankt Pauli naar Werder Bremen werd gemaakt in de zomer van 2001. In de 2 eerste seizoenen werd hij regelmatig geplaagd door talloze blessures. Maar dit seizoen niet, dit seizoen was zijn doorbraak. En hij maakte woensdag zijn debuut voor de nationale ploeg van Kroatië en dat juist tegen Duitsland.

Werder Bremen had een enorme schrik om ook Klasnic kwijt te geraken nadat Ailton al vertrekt bij de club.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties