KVK Beringen toont ambitie

KVK Beringen toont ambitie
Foto: © SC

Nu de Beringse fusieclub uit 1ste provinciale zeker is van het behoud en zelfs nog een kans maakt op een plaatsje in de eindronde, heeft het bestuur zijn voorbereidingen aangevat voor het seizoen 2004-2005.

Trainer Ludo Vanpol verlengde reeds zijn contract. Vanpol is toch iemand die de klappen van de zweep kent, hij promoveerde zowel met Berkenbos als met Wellen van 1ste provinciale naar bevordering. KVK Beringen trok eveneens enkele nieuwe spelers aan waaronder linkerflankverdediger Freek Deferme van Kermt-Hasselt.

Dat de West-Limburgse club razend ambitieus is, blijkt nogmaals uit de aanwerving van Ian Claes. Het gewezen jeugdproduct van STVV is niet de eerste de beste. Ondanks zijn prille leeftijd (23), proefde de aanvaller van voetbal op het hoogste niveau bij de Nederlandse subtopper Heerenveen en bij KV Mechelen. In zijn periode bij Heerenveen was Claes zelfs even belofte-international. Daarna speelde de pocketspits nog op uitleenbasis bij OH Leuven. Momenteel is Claes actief bij SK Tongeren (3de nationale B).KVK Beringen heeft nog verdere versterking op het oog, zo stond in ‘Het Belang van Limburg’ te lezen dat het bestuur onderhandelingen voerde met een middenvelder uit de Jupiler League.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Limburg (1)

Nieuwste reacties