Perez doeltreffend voor Denemarken

Kenneth Perez heeft zondag zijn eerste doelpunt voor de Deense nationale ploeg gemaakt. De aanvaller van AZ kwam in een oefenwedstrijd in en tegen Estland in de 67ste minuut in het veld voor Claus Jensen en zette Denemarken dertien minuten later op een 1-2 voorsprong. De Est Joel Lindpere bepaalde in de laatste minuut de 2-2 eindstand.

Jon Dahl Tomasson maakte al in de 28ste minuut het eerste Deense doelpunt. Estland had op die treffer pas in de 76ste minuut een antwoord via aanvaller Kristen Viikmäe.De PSV'ers Dennis Rommedahl en Kasper Bøgelund kwamen eveneens in actie tegen Estland. Rommedahl speelde de gehele wedstrijd en Bøgelund kreeg achttien minuten speeltijd van bondscoach Morten Olsen.

Het duel met de Esten maakt voor Denemarken deel uit van de voorbereiding op EURO 2004. Aanstaande zaterdag speelt de ploeg nog een vriendschappelijke wedstrijd tegen Kroatië.