Dortmund gelijk tegen Graz

Gisterenavond was het de eerste ernstige test voor trainer Bert Van Marwijk, tegen de eersteklasser Sturm Graz uit Oostenrijk.

In een op en neer gaande wedstrijd kwamen de Oostenrijkers door een doelpunt van Filipovic in de 25e minuut op voorsprong. In de tweede helft was Dortmund de betere ploeg en scoorde Bergdolmo drie minuten voor tijd de verdiende gelijkmaker na voorzet van Dédé.

Voor de match in Genk kan Dortmund niet rekenen op Worns, Koller, Kehl en Rosicky die nog op verlof zijn, het zal dan ook een zeer jonge ploeg zijn die de Genkenaars partij geeft. Voor de terugmatch zijn deze spelers echter wel beschikbaar.

Gisteren speelde Dortmund met : Weidenfeller (46. Warmuz) - Evanilson, Madouni, Bergdölmo, Dede - Oliseh - Kringe, Ricken - Odonkor (76. Gambino), Senesie (65. Saglik), Ewerthon. Tore: 1:0 Filipovic (25.), 1:1 Bergdölmo (87.).