PSV wil Philips snel betrekken bij komst Tevez

Jan Van Looy
| 0 reacties
PSV wil Philips snel betrekken bij komst Tevez
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

PSV doet er nog steeds alles aan om Carlos Tevez naar Eindhoven te halen, zo meldt het Algemeen Dagblad in haar vrijdageditie. De Noord-Brabanders zouden hoofdsponsor Philips willen betrekken in de transfer, want de goalgetter zou de multinational commerciële mogelijkheden bieden in Zuid-Amerika.

De 20-jarige moet snel gehaald worden. Vóór 31 augustus, want dan sluit de transfermarkt en de inschrijving voor de Champions League. Goedkoop zal hij echter niet zijn. Op de Olympische Spelen is hij met zijn vele goals een van de uitblinkers in het Argentijnse elftal, dat zaterdagochtend in de finale staat.

Voorzitter Harry van Raaij gaf woensdagavond, na de overwinning op Rode Ster Belgrado, nog aan dat hij Tevez niet zag komen. "Nooit geschoten is altijd mis'', was zijn commentaar tegen de camera's van de NOS. "Maar als Tevez zo blijft scoren op de Olympische Spelen, gaat de prijs wel steeds meer omhoog.''

De Boca Juniors-aanvaller komst nu minstens 16 miljoen euro. Bij PSV moet hij de missende schakel in het elftal worden. Een echte spits die ook op het allerhoogste niveau in Europa kan scoren, mist Hiddink. Jan Vennegoor of Hesselink en Gerald Sibon lijken niet in staat ook voor PSV in de CL te schitteren.

Het Zuid-Amerikaanse gehalte van PSV zou met de komst van Tevez nog meer toenemen. En dat zou voor Philips goed uitkomen. PSV heeft in de Brazilianen Gomes, Alex, Leandro drie Brazilianen. Bovendien heeft de club Peruaan Farfán. Met de komst van Tevez zou het aantal Zuid-Amerikanen op vijf komen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties