United weer controversieel in blessuretijd

Yves Dekoning

Bolton-Manchester United 2-2

Tegen Blackburn was het Alan Smith die in blessuretijd een controversiële gelijkmaker scoorde voor Manchester United. Toen was de bal duidelijk met de hand geraakt voor Smith scoorde. Dit keer mocht David Bellion hetzelfde doen. Het leek alsof de bal tegen zijn arm kwam toen hij in blessuretijd een dramatische gelijkmaker scoorde..

Gabriel Heinze was indrukwekkend in zijn eerste wedstrijd voor Manchester United. Hij maakte er dan ook 1-0 van, maar Bolton vocht terug. Kevin Nolan kon de gelijkmaker voorbij Tim Howard krijgen. De wedstrijd bleef spannend en beide ploegen kregen kansen, maar het leek 1-1 te zullen blijven. In de 90ste minuut kon Les Ferdinand dan toch scoren na een misverstand tussen Mikael Silvestre en Tim Howard. De wedstrijd leek gespeeld tot Bellion in blessuretijd de Mancunians terug op gelijke hoogte bracht.

Bolton: Jaaskelainen, Hunt, N'Gotty, Jaidi, Barness, Campo, Nolan, Okocha, Speed (Hierro 87), Pedersen (Diouf 45), Davies (Ferdinand 75).

Man Utd: Howard, Phil Neville, Brown, Silvestre, Heinze, Kleberson (Ronaldo 64), Keane, Scholes, Giggs, van Nistelrooy (Bellion 74), Smith.

Doelpunten: Heinze 44, Nolan 52, Ferdinand 90, Smith 90.