Feyenoord zoekt verdedigers: Legrottaglie en Gibbs?

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Feyenoord zoekt verdedigers: Legrottaglie en Gibbs?
Foto: © SC

Feyenoord-trainer Ruud Gullit is dringend op zoek naar defensieve versterking voor zijn lekkende verdediging. De oud-international liet zijn oog vallen op de 28-jarige Italiaan Nicola Legrottaglie, momenteel actief bij Juventus Turijn.

Legrottaglie maakte in de zomer van 2003 de overstap van Chievo Verona naar de Oude Dame. Afgelopen seizoen speelde hij er twintig wedstrijden in competitieverband maar dit seizoen lijkt de speler uit de boot van coach Fabio Capello gevallen. Nog geen enkele keer hoefde hij op te draven. Nochtans was hij in zijn Chievo-periode Italiaans international. Legrottaglie zelf zegt dat hij de voorkeur geeft aan een transfer naar een andere Italiaanse club of naar een club uit het Premiership.

Tweede speler die Feyenoord op het oog heeft is de Amerikaan Corey Gibbs. Hij krijgt de kans om een contract af te dwingen tijdens de winterstage op de Canarische Eilanden (5-12 januari). Gibbs is 24 jaar en is een centrale verdediger maar kan ook op het middenveld zijn streng trekken. Hij speelde ook al 14 interlands. Momenteel staat hij onder contract bij de Dallas Burns maar hij droeg eerder al het shirt van Miami Fusion en het Duitse FC Sankt-Pauli.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties