Nipte nederlaag voor Feyenoord

Nipte nederlaag voor Feyenoord
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de derde ronde van de Uefa Cup leed Feyenoord vanavond een nipte nederlaag in Portugal tegen Sporting Lissabon. De Nederlanders hadden een droomstart, onze landgenoot Bart Goor bracht de bezoekers al na zeven minuten op voorsprong.

De thuisploeg was allesbehalve aangeslagen en in de 22ste minuut zorgde Custodio voor de verdiende gelijkmaker. Acht minuten voor rust kwam de thuisploeg op voorsprong: Hugo Viana leverde na een actie op de achterlijn een voorzet af die door Custodio in het Feyenoord-doel werd gewerkt.

Feyenoord moest in de eerste helft duidelijk de wet van de sterkste ondergaan. Toch had het vooral via Lazovic een paar goede mogelijkheden om een tweede keer te scoren.

Na rust was de druk van de Portugezen een stuk minder, een tweede gele kaart voor Custodio sneed de thuisploeg helemaal de keel af. Feyenoord nam genoegen met deze uitslag, zeker met de wetenschap dat Sporting op de counter aartsgevaarlijk was. 

Het belooft volgende week in ieder geval een heel aantrekkelijke wedstrijd te worden in Rotterdam. Feyenoord heeft genoeg aan één treffer, maar zal rekening moeten houden met de sterke aanval van Sporting Lissabon.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties