Denderhoutem-RCM vrouwen 'GRATIS' ingang.

Denderhoutem-RCM vrouwen 'GRATIS' ingang.
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De vooruitgeschoven competitiewedstrijd Verbroedering Denderhoutem - Racing Mechelen zal omwille van de veiligheidsvoorschriften ditmaal doorgaan in het Florent Beeckman stadion van Denderleeuw op zondagnamiddag 6-03-2005 om 16:00 uur.

Voor deze belangrijke wedstrijd in 3de nationale A wil het bestuur van Verbroedering aan de toeschouwers uit de Denderregio en aan zijn eigen supporters uitdrukkelijk melden dat er geen verhoogde toegangsprijzen zullen worden gevraagd voor de beschikbare tribuneplaatsen (dus € 11,00 zit- en € 7,00 staantribune)

In een bijkomend charmeoffensief heeft het bestuur bovendien beslist om alle vrouwelijke supporters zowel uit de denderregio als het omliggende onvoorwaardelijk GRATIS toegang te verlenen tot deze topwedstrijd. Er wordt gehoopt dat hiermede ook de mannelijke wederhelften niet aan de verleiding zullen kunnen weerstaan om Verbroedering ook in Denderleeuw opnieuw, gezamelijk en massaal naar een nieuwe en noodzakelijke overwinning te stuwen.

Verbroedering hoopt niettemin ook op de volle steun van alle FC -supporters te kunnen rekenen om samen van deze vooruitgeschoven topwedstrijd een waar feest te kunnen maken.

Met sportieve groeten,

Herman Stijlemans Sportief directeur Verbr. Denderhoutem

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties