Bayern doet het weer

Bayern Munchen doet het toch weer, niet groots bezig en in de 91e minuut de winning-goal laten aantekenen, je moet het toch maar kunnen.

In een uitverkocht stadion zagen de mensen een aantrekkelijke partij met kansen voor beide ploegen tot invaller Hargreaves er in de 90e minuut 0-1 van maakte, hij stond pas drie minuten op het veld.
Met een voorsprong van zes punten en een beter doelsaldo kan Munchen niet veel meer gebeuren.

In een uiterst zwakke partij kon Gladbach weer niet winnen en is de positie van trainer Advocaat onhoudbaar geworden.
Neuville zorgde voor de 1-0 maar de bezoekers kwamen verdiend langszij door Thurk in de 92e minuut.
Als Bochum morgen kan winnen staat Monchengladbach op een degradatieplaats.

Stuttgart liep een blauwtje op in Rostock en kan de titeldromen ook opbergen, 2-1 verlies was het resultaat.

In een teleurstellende derby kwam Dortmund niet verder dan een magere 1-1 tegen Arminia Bielefeld.

Leverkusen won verdiend met 1-3 in Freiburg.