Chelsea wint eerste oefenmatch

Kristof Blomme

Chelsea won de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen op het veld van Wycombe met 1-5. Del Horno maakte zijn debuut in de verdediging van de Blues.

Na een halfuur spelen kwam de titelhouder op voorsprong. Het was Damien Duff die een bal van Carlton Cole kon binnentikken. Enkele minuten later werd de voorsprong meteen verdubbeld. Nu was het Carlton Cole zelf die na een hoekschop binnenknalde. Op het uur bracht de pas ingevallen Griffin de spanning terug. Lang duurde dat echter niet, want één minuut later zorgde Robben beheerst voor de 1-3. In de laatste 20 minuten kon Chelsea de score nog opdrijven tot 1-5 na twee goals van Jarosik.

Chelsea (1e helft): Cudicini; Johnson, N. Morais, Terry (c) , Del Horno; Gudjohnsen, Grant, Jarosik; J Cole, C Cole, Duff.

Chelsea (2e helft): Cech; Ferreira, Johnson (Watt), Gallas, Elmer; Tiago, Jarosik, Lampard; J. Cole (Younghusband), C. Cole (Morais), Robben.