Juve-verdediger voor Siena

K M
| 0 reacties
Juve-verdediger voor Siena
Foto: © SC

Siena mag volgend seizoen een beroep doen op de diensten van Nicola Legrottaglie. De verdediger is bij Juventus Turijn op overschot en wordt voor één jaar uitgeleend.

Legrottaglie maakte grote sier bij Chievo Verona en schopte het tot international. De verdediger zag zijn goede vorm ook beloond met een transfer naar Juve, maar kon daar de verwachtingen niet waar maken. Vorig seizoen werd hij zelfs het laatste half jaar aan Bologna uitgeleend.

De 24-jarige Legrottaglie zelf gelooft nog in zijn eigen kunnen: "Geef me wat geloof. Ik ben geen slechte speler geworden en ik zal bewijzen dat ik het waard ben om op het hoogste niveau te spelen."

De centrale verdediger vervolgde: "Er was geen plaats in Turijn voor mij al hoopte ik wel op een kans. Maar Siena gelooft in mij en het is een schitterende mogelijkheid om te bewijzen dat ik terug de speler kan zijn die ik 24 maanden geleden was."

Ondertussen heeft Siena ook de Argentijnse aanvaller Roberto Nanni van Dynamo Kiev aangetrokken. Hij wordt tevens voor één jaar geleend. Bruno Cirillo, voormalig Inter-speler en jeugdinternational, tekende dan weer een contract voor drie jaar bij AEK Athene.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties