Lemmens schitterde tegen Liverpool

Yves Dekoning
| 0 reacties
Lemmens schitterde tegen Liverpool
Foto: © SC

Olympiakos - Liverpool 3-4

Liverpool heeft vrij vlot gewonnen van Olympiakos. Pas in de slotfase werd het even warm voor de Mighty Reds nadat de Grieken van 1-4 terugkwamen naar 3-4. 


Liverpool is op stage in Liechtenstein en speelde in het Rheinpark Stadion een vriendschappelijke wedstrijd tegen Olympiakos. De ploeg van Trond Sollied zag zwaar af in de eerste helft en doelman Erwin Lemmens moest meermaals ingrijpen. De Belgische keeper belette uitblinker Peter Crouch twee keer op sublieme wijze het scoren. In de 31ste minuut moest hij zich toch gewonnen geven toen Luis Garcia alleen voor hem opdook. Vijf minuten voor rust bracht Rivaldo de Grieken op gelijke hoogte.

In de tweede helft stuurde Rafael Benitez tien frisse jongens de wei in. Vooral Milan Baros was erg gedreven en zette Fernando Morientes op weg naar de 2-1. Zelf kon de Tsjech Lemmens twee keer passeren. Eerst kopte hij een voorzet van Stephen Warnock binnen, daarna dribbelde hij de ervaren Belg. Zo stond het in de 59ste minuut al 1-4. Liverpool begon met de kansen te morsen en Pedrag Djordjevic wist in de 76ste vanop de stip de netten bol te zetten. Ook Yannis Okkas kon zijn goaltje nog meepikken. Zo eindigde het duel op 3-4 voor Liverpool, met als uitblinker Erwin Lemmens en vooral Milan Baros. De goalgetter moet/mag weg bij de Reds, maar wil bewijzen dat hij het kan maken bij de Europese kampioen.







Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties