Aruna blinkt meteen uit

Kristof Blomme
| 0 reacties
Aruna blinkt meteen uit
Foto: © SC

Gisteren won Aruna Dindane het duel met Andres Mendoza. Lens klopte Olympique Marseille met 2-0. De Ivoriaan is meteen publiekslieveling bij z'n club.

Aruna is al meteen 'hot' in Frankrijk. De truitjes van Aruna, met nummer 27, zijn enorm populair. Wanneer de namen afgeroepen worden scanderen de supporters 'Dindane' het luidst van allemaal. Daarnaast gaat het clubblad voor de eerste competitiematch al helemaal over het Ivoriaanse dribbelwonder. 

Tegen Marseille speelde Aruna een heel goeie partij. Hij lag aan de basis van de penalty die de Noord-Fransen op weg zette naar de overwinning. Bovendien pakte hij weer uit met enkele van zijn dribbelnummers en knokte hij keihard voor elke bal. 

"Schitterend dat de fans me zo snel opgenomen hebben. Ik geef elke wedstrijd alles wat in mijn lijf zit en dat appreciëren ze. De warmte die ik hier krijg heb ik nodig. Ik heb nog geen moment spijt gehad van mijn beslissing. Heb je de sfeer hier gezien in het stadion? 40.000 enthousiaste fans, dat is twee keer het stadion van Anderlecht", aldus de gelukkige Ivoriaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties