Chelsea biedt 30 miljoen voor Argentijns toptalent

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Chelsea biedt 30 miljoen voor Argentijns toptalent
Foto: © SC

De spitsen van Independiente zijn grof wild op de transfermarkt. Nadat Nicolas Alejandro Frutos een contract van 4,5 jaar bij Anderlecht tekende, mag nu zijn spitsbroeder Sergio Aguëro rekenen op de belangstelling van Chelsea.
 
Volgens de Argentijnse krant Clarin zou Roman Abramovich Aguëro graag naar Stamford Bridge halen. Chelsea zou er maar liefst 30 miljoen euro voor over hebben. Daarvan gaat 75% naar de club zelf en 25% naar een groep van privé-ondernemers. Julio Comparada weet echter nog van niets. “Ik ontvang elke dag twee duizend oproepen voor Aguëro, maar er zat nog geen bod van Chelsea tussen. Ik verwacht dus dat hij volgend jaar nog hier speelt.”
 
Sergio Aguëro wordt tot één van de grootste talenten in Argentinië gerekend. De 17-jarige Aguerito is de grote ster bij Independiente, waar hij dit jaar al voor zeven doelpunten zorgde. Met zijn debuut op 15-jarige leeftijd was hij de jongste speler ooit in de Argentijnse competitie. Bondscoach José Pekerman wil op het WK in Duitsland graag met het duo Messi-Aguëro uitpakken. Ook voormalig bondscoach Luis Cesare Menotti is in de wolken van Kun, zoals hij ook wel wordt genoemd. Hij noemt hem de nieuwe kleine Romario. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties