Ook Hamburg ziet Podolski zitten

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ook Hamburg ziet Podolski zitten
Foto: © SC

Hamburg SV wil de voetbalwereld nog eens verrassen met een transfer. Het wil nu het grootste Duitse talent Lukas Podolski weghalen bij zijn club 1.FC Köln. De Hanseaten hebben al een eerste toenadering naar de speler gedaan.

Hamburg SV verraste deze zomer al met de aankoop van de Nederlandse spelverdeler Rafael Van der Vaart. Weinigen hadden gedacht dat de club uit de AOL-Arena er toe in staat was om spelers van dergelijk kaliber naar het noorden van Duitsland te halen. Een dergelijke coup heeft Hamburg ook met Podolski voor ogen.

Podolski heeft in Keulen nog een contract tot de zomer van 2007, maar de international kan voor een gelimiteerd bedrag deze zomer al vertrekken bij de Geissbocken. Aangezien Keulen andermaal zijn reputatie van liftploeg dreigt waar te maken, zou Podolski de club van zijn hart toch willen verlaten.

De zaakwaarnemer van Podolski heeft de toenadering van Hamburg al bevestigd en hij liet ook al weten dat Podolski zeker niet weigerachtig tegenover een transfer staat naar Hamburg. Naast Hamburg is ook landskampioen Bayern München een ernstige kandidaat om Podolski bij Köln weg te halen. Maar Hamburg-manager Dietmar Beiersdorfer beloofde Podolski meer speeltijd en daarom zou Hamburg ook een betere optie zijn voor het jonge talent. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties