Niet Twente maar AZ voor Molhoek

Philippe Crols
| 0 reacties
Niet Twente maar AZ voor Molhoek
Foto: © SC

AZ uit Alkmaar wil er alles aan doen om dit jaar zo dicht mogelijk bij de eerste plaats te eindigen. Net vooralleer de competitie weer op gang wordt getrapt in Nederland kochten de Alkmaarders nog een nieuwe speler. 

De nieuwe aankoop van AZ heet Rogier Molhoek. De 22-jarige middenvelder verlaat per direct zijn huidige club RKC en verhuist naar de ploeg van Louis van Gaal. De contractduur is echter nog niet geweten. Ook over het transferbedrag dat AZ betaalde is evenmin iets geweten. Wel is zeker dat er wat centjes op tafel zullen gelegd zijn, want Molhoek had in Waalwijk nog een contract tot juni 2007. Allicht zal Danny Mathijssen de prijs wel wat gedrukt hebben. Hij gaat immers voor een halfjaartje in Waalwijkse loondienst spelen om daarna weer terug te keren naar Alkmaar. 

Molhoek speelde sinds midden 2001 voor RKC. Toen namen de Waalwijkers hem over van Dordrecht. Hij mocht 83 maal in actie komen voor RKC en scoorde daarin zes keer. Naast AZ had ook Twente de nodige belangstelling voor de middenvelder, maar het werd dus uiteindelijk AZ voor Molhoek.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties