Samaras deal op de helling?

Laurent Bouwen
| 0 reacties
Samaras deal op de helling?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De onderhandelingen tussen Manchester City en Heerenveen over de transfer van Heerenveen - spits Georgios Samaras schijnen een flinke deuk te hebben gekregen.

De Nederlanders hadden met Huntelaar reeds een echte goalgetter verloren (hij werd getransfeerd naar Ajax) en ze zagen niet graag nog een spits vertrekken. Manchester City - manager Stuart Pearce had graag nog een extra spits aan zijn ploeg toegevoegd en had daarvoor zijn oog laten vallen op de Griek.

Eerder deze week gaven beide clubs toe dat er contacten waren en leek het alsof de Nederlandse club zou zwichten voor de Engelse ponden. Samaras zelf gaf aan graag te willen vertrekken naar de andere kant van het Kanaal. Een deal leek dus niet veraf. 

Vandaag blijkt echter dat de beide clubs het niet eens geraken over de transfersom. Bovendien komt daar nog het gerucht bij dat het grote broertje van Manchester City, Man Utd, in de coulissen wacht om de onderhandelingen te ondermijnen. Een extra spits lijkt niet meteen een prioriteit voor Ferguson, maar hij zou toch scouts gestuurd hebben om Samaras te volgen. Zij schreven een lovend rapport en Fergie volgt de situatie nu op de voet en zou zelfs overwegen om zelf een bod uit te brengen. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties