Kluivert ligt weer in de lappenmand

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Kluivert ligt weer in de lappenmand
Foto: © SC

Patrick Kluivert is opnieuw geblesseerd. De aanvaller haakte vandaag voortijdig af op training en is meteen naar Nederland vertrokken om zijn knie te laten onderzoeken.

Het is de rechterknie die de Nederlandse aanvaller alweer zorgen baart en hij wil een specialist raadplegen om te zien wat er mankeert aan het gewricht. Afgelopen zomer had diezelfde specialist Kluivert al geopereerd aan de linkerknie waardoor het ondertekenen van zijn verbintenis bij Valencia vertraging opliep. De Spaanse club wilde toen een extra medische keuring, maar Kluivert doorstond die.

De voormalige spits van Ajax Amsterdam, AC Milan, FC Barcelona en Newcastle United leek net op de weg terug. Na veel blessureleed en weinig speelminuten scoorde hij afgelopen weekeinde een fraaie goal in de wedstrijd tegen Real Zaragoza. Bovendien leverde hij ook nog eens de assists voor de 2-2-gelijkmaker van Pablo Aimar.

Valencia-coach Quique Sanchez Flores zal naast Kluivert dit weekend ook geen beroep kunnen doen op Mista. De aanvaller verdraaide zijn knie op training en is drie weken buiten strijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties