Die Schwaben hebben al nieuwe coach

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Die Schwaben hebben al nieuwe coach
Foto: © SC

VfB Stuttgart heeft snel een opvolger gevonden voor de gisteren ontslagen Italiaanse oefenmeester Giovanni Trappatoni. Armin Veh moet die Schwaben nu successen bezorgen.

Teammanager Horst Heldt zei dat de club een nieuwe impuls nodig had en dat hij nu een sprekende reactie van de spelers verwacht. "Iedere speler krijgt nu de kans zich opnieuw te bewijzen en zijn plichten ten opzichte van de club en zijn supporters na te komen."

Veh tekende in het Gottlieb-Daimler Stadion een contract tot het einde van dit seizoen. De 45-jarige coach, die vorig jaar nog FC Augsburg in de Regionalliga (derde klasse) leidde, moet het seizoen van de roodwitten in de resterende veertien partijen zien te redden.

VfB Stuttgart kon onder leiding van de gereputeerde Giovanni Trappatoni de verwachtingen niet inlossen. Trappatoni kwam al snel ter discussie te staan dit seizoen maar plaatsing voor de volgende ronde van de Uefabeker zorgde voor uitstel van executie. De zwakke start van de tweede seizoenshelft was uiteindelijk de druppel die de emmer van het Stuttgart-bestuur deed overlopen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties