Carboni wordt sportief directeur bij Valencia

Dave Sentobin
| 0 reacties
Carboni wordt sportief directeur bij Valencia
Foto: © SC

Amadeo Carboni hangt zijn voetbalschoenen aan de haak en wordt met onmiddellijke ingang sportief directeur bij zijn club, Valencia. De 41-jarige Italiaan speelde negen seizoenen voor de Spaanse club. Hij krijgt zo de mogelijkheid om zijn carrière bij el equipo ché verder te zetten. Hij wil een transparanter beleid voeren.
 
De Italiaanse verdediger kwam eerder al uit voor enkele Italiaanse ploegen zoals AS Roma en Sampdoria. Carboni beleefde ongetwijfeld zijn hoogtepunten in het shirt van Valencia. Hij won de Uefa-cup met de club en speelde twee maal de Champions League-finale. Hij behaalde ook twee Spaanse landstitels binnen. Na 18 jaar profvoetbal houdt Carboni het voor bekeken.
 
De nieuwbakken sportief directeur wil alvast een aantal vernieuwingen doorvoeren. De spelers moeten altijd kunnen aankloppen bij hem en het beleid moet ook transparanter. Carboni onderstreepte wel dat hij niet de baas wou spelen over zijn ex-collega’s. Hij ontkende ook dat er al een lijstje was met spelers die moesten vertrekken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties