Ailton doet weer eens moeilijk

Philippe Crols
| 0 reacties
Ailton doet weer eens moeilijk
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Goncalves da Silva, Ailton voor de vrienden, heeft zich de laatste jaren niet echt populair gemaakt bij de clubs waarvoor hij actief was. De Braziliaanse spits geraakte meer dans eens verwikkelt in ruzies en gaat van de ene club naar de andere. Ook nu is het weer heibel met zijn huidige werkgever.

Voorlopig ligt de spits nog onder contract bij het Turkse Besiktas, maar als het van Ailton afhangt zal dat niet meer te lang duren. Als we het Duitse boulevard-blad Bild mogen geloven dan zou Ailton zijn contract bij Besiktas namelijk willen afkopen. Het zou gaan om een bedrag van 80.000 euro, maar Besiktas wil meer geld zien vooraleer het Ailton vrijgeeft. 

In het seizoen '03/'04 ging het nog opperbest met de Braziliaan. Met zijn doelpunten leidde hij Werder Bremen naar de landstitel. Het jaar daarna vertrok hij naar Schalke 04, maar daar kon hij niet aarden en kreeg hij al eens kritiek omwille van zijn gewicht. Dan ging hij naar Besiktas waar hij meer dan eens in de clinch ging met trainer Tigana. Het afgelopen seizoen was hij ook nog even actief voor Hamburg dat hem leende van de Turkse club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties