Roberto Carlos tekent bij tot medio 2009

Dave Sentobin
| 0 reacties
Roberto Carlos tekent bij tot medio 2009
Foto: © SC

Real Madrid en Roberto Carlos kwamen tot een akkoord om het contract van de speler tot medio 2009 te verlengen. De Braziliaanse verdediger had nog een contract tot juni 2007 en had afgelopen zomer al te kennen gegeven langer bij de Koninklijke te willen blijven. Sportief directeur Mijatovic beloofde hem toen om in december over contractverlenging te praten.
 
De club willigde nu al sneller de wens van Roberto Carlos in omdat hij na el clásico tegen Barça om een onderhoud vroeg met de sportief directeur. De flankverdediger wou snel de gesprekken afronden zodat hij niet in spanning moest wachten. Zijn contract werd met twee jaar verlengd tot 2009. Dat laatste seizoen hangt echter wel af van de gespeelde wedstrijden in het seizoen 2007-2008.

Als alles meezit zal de Braziliaan zijn profcarrière bij Real beëindigen op 36-jarige leeftijd. Roberto Carlos is momenteel aan zijn elfde seizoen bij de Madrileense club bezig. In die tijd behaalde hij maar liefst twaalf titels met Real. Momenteel is hij volgens Capello nog altijd onvervangbaar in het elftal en gaf de Italiaanse coach ook groen licht voor de contractverlenging.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties