PSV biedt op Lazovic

Mathias Dumarey
| 0 reacties
PSV biedt op Lazovic
Foto: © SC

De Servische aanvaller Danko Lazovic is na enkele moeilijke jaren van aanpassing eindelijk doorgebroken in Nederland. Hij speelt sinds dit seizoen voor Vitesse Arnhem en na een half jaar heeft hij al veertien treffers achter zijn naam staan. Mogelijks vertrekt hij al in de winterstop bij de Gelderlanders want landskampioen PSV Eindhoven heeft zich gemeld voor de spits bij Vitesse.

PSV is op zoek naar aanvallende versterking die het meteen kan inzetten. Verschillende spitsen passeerden al de revue, maar om verschillende redenen waren die niet haalbaar. Zo werd tevergeefs getrokken aan Eduardo Da Silva (Dinamo Zagreb) en Leonardo (toen NAC, nu Ajax Amsterdam). Nu denkt de Eindhovense club dus aan de 23-jarige Lazovic. De Eindhovenaren zullen wellicht wel diep in de geldbuidel moeten tasten want de Serviër heeft nog een contract lopen tot medio 2010.

Daarnaast is er nog de vraag of Vitesse wel zal willen meewerken aan een transfer. Trainer Aad De Mos, die Lazovic in de toekomst onhoudbaar acht, kondigde deze week aan dat de Servier voor geen geld van de wereld mag vertrekken. Vitesse plukte Lazovic vorige zomer weg bij Feyenoord, waar hij nooit aan de hoge verwachtingen kon voldoen. Ook na tijdelijke verhuizingen naar Bayer Leverkusen en Partizan Belgrado, kon hij in De Kuip niet de verhoopte prestaties brengen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties