Bartel Declerck in zijn sas bij Steenbrugge

Bartel Declerck in zijn sas bij Steenbrugge
Foto: © SC

Bartel Declerck was enkele seizoenen geleden actief bij de reserven van Cercle Brugge. Hij maakte de overstap naar Eernegem, waar hij met wat blessures sukkelde. Nu voelt hij zich weer in zijn sas bij eersteprovincialer KSK Steenbrugge.

Steenbrugge won dit weekend met 1-2 op het veld van Poperinge dankzij een doelpunt van Jan Engels in de slotminuut. Dankzij deze driepunter nestelt Steenbrugge zich in de middenmoot. Bartel Declerck, die aan zijn eerste seizoen bij Steenbrugge bezig is, was tevreden over de partij. "Het was een felbevochten zege, maar ze doet meer dan deugd. In het begin was het niet heel goed. Na de 1-0 hebben we een vuist gemaakt en voor een passend antwoord gezorgd."

Declerck speelde tot de zomer van 2004 voor de reserven van Cercle Brugge. Toen vertrok de nu 22-jarige verdediger naar Eernegem, waarmee hij promoveerde naar vierde klasse. Vorig seizoen had hij echter af te rekenen met blessures. Begin dit seizoen trok hij uiteindelijk naar Steenbrugge. "Ik ben altijd als verdediger uitgespeeld. Mijn snelheid is mijn grootste troef. Ook man-tegen-man sta ik mijn mannetje. Uitvoetballend kan het nog beter", aldus Declerck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

West-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties