Curbishley niet ter discussie

Luc Goderis
| 0 reacties
Curbishley niet ter discussie
Foto: © SC

De Britse omroep BBC meent te weten dat de positie van West Ham-manager Alan Curbishley niet ter discussie staat.  Zelfs indien de Hammers op het einde van dit seizoen zouden degraderen, dan nog blijft Curbishley.

Naar verluidt wil clubeigenaar Eggert Magnusson nog lange tijd doorgaan met de in december aangestelde trainer Alan Curbishley.  De rijke zakenman uit IJsland is echter wel van plan om deze zomer flink de bezem door de selectie van de Londense club te halen.

West Ham verloor zondag op eigen veld door twee tegengoals in de slotfase met 3-4 van stadsgenoot Tottenham.  Door het verlies zijn de zorgen voor West Ham nog veel groter geworden en de hekkensluiter is in de Premier League nu al tien punten verwijderd van de veilige zeventiende plaats. 

Een anonieme bron binnen de Londense club meldde de BBC dat het West Ham-bestuur Curbishley ondanks de slechte resultaten geen verwijten maakt.  De clubleiding opteert om deze zomer met de grove borstel door de spelerskern te gaan.  "Curbishley krijgt het budget om een nieuwe selectie samen te stellen", vertelde de tipgever aan de BBC.  "Mij is gezegd dat het merendeel van de selectie na dit seizoen moet vertrekken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties