Real klaagt over de scheidsrechters

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Real klaagt over de scheidsrechters
Foto: © SC

Bij Real Madrid zijn ze niet te spreken over de scheidsrechters. Voor Pedrag Mijatovic, de sportief directeur van de Madrilenen, moet het gedaan zijn. Gisteren ergerden ze zich in Bernabeu in scheidsrechter Fernando Teixeira Vitienes in het thuisduel tegen Getafe (1-1, nvdr).

Real Madrid werd gisteren wel degelijk twee duidelijke strafschoppen onthouden. Op het halfuur werd José Antonio Reyes in de zestienmeter onderuit geschoffeld door Getafe-doelman Roberto Abbondanzieri, maar de scheidsrechter liet gewoon doorspelen. Robinho kon in dezelfde fase op doel trappen, maar hij miste. Nog voor die actie voltooid was, claimden de spelers van 'De Koninklijke' al een elfmeter.

Tien minuten voor affluiten was het dan de beurt aan Antonio Cassano die door Alberto onderuit werd gehaald. Opnieuw zag Vitienes er geen graten in en liet hij verderspelen. Meer nog, hij bestrafte de Italiaanse aanvaller met een gele kaart voor een schwalbe. Tegenover Real Madrid TV zei Mijatovic dat hij er doodmoe van wordt. "Het hele seizoen al krijgen we geen strafschoppen mee en ook al blijf ik de scheidsrechters bekritiseren, nog altijd blijft het voorkomen. We hebben de scheidsrechters tegen ons. Ik snap er niks meer van", aldus de Serviër.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties