Wigan enkele weken zonder Boyce

Wigan enkele weken zonder Boyce
Foto: © SC

Wigan Athletic zal het de komende weken zonder zijn bikkelharde centrale verdediger Emmerson Boyce moeten stellen. In de belangrijke wedstrijd tegen Manchester City van afgelopen weekend bleek Boyce twee ribben te hebben gebroken. De laatste weken vormde Boyce met Matt Jackson het centrale verdedigersduo van The Latics, mede door de afwezigheid van de Nederlander Arjan De Zeeuw.

Paul Jewell, de manager van Wigan Athletic, vindt de blessure jammer voor Boyce. "Het is jammer voor hem. Hij heeft al een magnifiek seizoen gespeeld. Maar hij is het type speler die bij de eerste de beste mogelijkheid zal terugkeren. Daar ben ik van overtuigd", aldus Jewell. Boyce maakte afgelopen zomer de overstap van tweedeklasser Crystal Palace naar Wigan.

Boyce speelde dit seizoen al 29 competitiewedstrijden in de Engelse Premier League voor Wigan. In alle wedstrijden startte hij als basisspeler. Hij is de enige speler van de huidige nummer vijftien in het Premiership die nog geen enkel duel heeft gemist, maar aan die reeks komt nu dus een einde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties