Dilbeek - Aalst mag niet doorgaan

Dilbeek - Aalst mag niet doorgaan
Foto: © SC

De competitiewedstrijd in vierde klasse tussen Dilbeek Sport en Eendracht Aalst mag niet doorgaan op het 'Roelandsveld' van Dilbeek. De politie en de brandweer van Dilbeek namen in overleg met het gemeentebestuur de beslissing dat de match van 1 april niet plaats mag vinden.
 
Aangezien het stadion er niet op voorzien is om een groot aantal toeschouwers te kunnen ontvangen en er zo onvoldoende veiligheid kan gegarandeerd worden heeft men besloten om de partij elders te laten spelen. De beslissing van de politie viel vandaag. Volgende argumenten werden opgegeven: Er is geen scheiding voorzien voor de supporters, Eendracht Aalst heeft een harde kern, die herrie kan schoppen en de onmiddellijke omgeving, onder andere de D'Arconatistraat verwacht vandalenstreken.

"We spelen nu al jaren in vierde klasse, wanneer Woluwe op bezoek komt spelen hebben we het over een supportersaantal van 2500 man, waarom zou Eendracht Aalst dan een probleem vormen? We kennen de harde kern supporters en weten perfect waar deze zich bevinden, voor ons was dit geen probleem. Nu verliezen wij onze thuismatch, een onbegrijpelijke, duistere beslissing”, aldus voorzitter Luc Dehaene. [ST]
        
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties