Eto'o krijgt één auto elke twee doelpunten

Daniel V G
| 0 reacties
Eto'o krijgt één auto elke twee doelpunten
Foto: © SC

Samuel Eto'o had in het begin van dit seizoen een contract ondertekend met het Amerikaans wagenbedrijf Ford. Als hij 16 doelpunten of meer zou scoren in één seizoen zou hij een auto krijgen voor elk doelpunt. De wagens zouden dan aan een goed doel worden geschonken.

Door zijn 4 maand durende blessureleed lijkt het streefdoel van Eto'o van 16 doelpunten onhaalbaar. Hij heeft vrijdag dan ook zijn contract met Ford vernieuwd. Hij moet geen 16 doelpunten meer halen. Voor elke twee doelpunten die hij maakt in de Primera División krijgt hij één auto. Zijn doelpunt tegen Athletic de Bilbao telt ook al dus heeft hij al een halve auto.

Eto'o heeft een eigen goed doel opgericht genaamd Fundación Privada Samuel Eto'o. Dit goed doel zet zich in om de kansarme kinderen in Afrika toch nog een plaats te geven in het voetballerswereld. Zo heeft het goede doel een voetbalschool opgericht waar kinderen tussen 10 en 13 de kans krijgen om zich te onderscheiden van hun leeftijdgenoten. Diegenen die potentieel tonen worden dan ook in contact gebracht bij grote ploegen.

De catalaanse spits hoopt dat, met de hulp van zijn ploeggenoten, hij aardig wat wagens zal kunnen bijeenzamelen voor het goede doel.    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties