Overmeire wil spelen, maar houdt zich koest

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Overmeire wil spelen, maar houdt zich koest
Foto: © SC

Geen enkele Lokeren-speler die zo gecontesteerd is als Killian Overmeire. De supporters willen de jonge middenvelder doodgraag in de basiself zien staan, maar trainer Slavoljub Muslin wijkt niet. De Joegoslaaf opteert liever voor ervaring. Overmeire baalt daarvan, zo vertelt hij in Het Laatste Nieuws, maar is toch niet boos op zijn trainer.

"Op de bank zitten is niet plezant, maar ik kan niet boos zijn op de trainer", stelt Overmeire. "Muslin heeft me vorig seizoen mijn eerste grote kans gegeven en ik heb veel aan hem te danken. De club zit in de miserie en ik ga die niet groter maken door domme dingen te roepen. De trainer heeft het recht keuzes te maken. Ik moet me daar als prof kunnen bij neerleggen."

Maar door zijn bankzittersstatuut riskeert Overmeire wel het EK voor beloften op het einde van het seizoen te missen. Dat beseft de speler ook zelf: "Ik heb alle kwalificatie-interlands met de beloften gespeeld zonder één minuut te missen, maar ik weet niet of ik hierop afgerekend word. De match tegen Nederland zou nu al uitverkocht zijn dat betekent 24.000 supporters. Die wil ik niet missen. Dat spookt door mijn hoofd."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties