Valéron moet alweer onder het mes

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Valéron moet alweer onder het mes
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zit Juan Carlos Valéron niet mee. Opnieuw moet hij onder het mes voor een operatie. Zijn knie hield het deze keer maar veertien minuten vol. De nieuwe operatie zou er voor moeten kunnen zorgen dat de Spanjaar überhaupt ooit weer zal kunnen voetballen.

César Cobián, de clubarts van Valéron's club Deportivo La Coruña, zegt dat de nieuwe operatie er voor moet zorgen dat de knie van Valéron weer stabiel wordt. "Na veertien maanden van medische behandelingen, fysiotherapie en oefeningen, die tot twee keer toe hebben geleid tot groen licht, blijkt zijn knie de belastingen op topniveau niet aan te kunnen", aldus Cobián.

De ellende van Valéron begon op 22 januari 2006 toen de middenvelder de  voorste kruisband van zijn linkerknie scheurde, waarna een nieuwe knieband werd aangebracht. In juli 2006 volgde dan de tweede tegenvaller. In een oefenwedstrijd tegen Benfica beschadigde de voormalige Spaanse international zijn buitenmeniscus en de nieuw aangebracht kruisband. In januari kwam Valéron weer aan heroptreden toe en viel hij drie keer kort in.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties