Mudingayi wederom geschorst
Mudingayi wederom geschorst
Foto: © SC

Gaby Mudingayi moet zijn derde schorsingsdag van het seizoen uitzitten. Onze landgenoot van Lazio pakte 10 dagen geleden tegen Empoli zijn elfde gele kaart van het seizoen en moet daarom voor de derde keer wegens schorsing plaats nemen in de tribune. Hij mag daar plaats nemen naast zijn coach Delio Rossi, want die werd eveneens voor Ć©Ć©n speeldag geschorst en moet een boete van 2750 euro betalen.
 
De zwaarste schorsing is er voor Dario Dainelli. De verdediger van Fiorentina pakte tegen AS Roma in de 34ste minuut zijn tweede gele kaart van de partij na een tackle op Francesco Totti. Normaal levert twee gele kaarten in Ć©Ć©n wedstrijd Ć©Ć©n schorsingsdag op, maar bij Dainelli werd die schorsing verzwaard naar drie speeldagen wegens het beledigen van de scheidsrechter.
 
Twaalf andere spelers zijn voor Ć©Ć©n speeldag geschorst. Het zijn Paul Constantin Codrea (Siena), Giulio Falcone (Sampdoria), Zlatan Ibrahimovic en Walter Samuel (Inter), Daniele Bonera (AC Milan), Ferdinand Coly (Parma), Roberto Guana (Palermo), Stefano Lombardi (Ascoli), Giulio Migliaccio (Atalanta), Adrian Mutu (Fiorentina), Giampiero Pinzi (Udinese) en Franco Semioli (Chievo Verona).
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties