Wedstrijdverslagen 3 prov B-OVL van 25/03/2007

VSV.Gent - SK.Oostakker

De bezoekers sloegen een kloof op hun naaste achtervolgers want op het terrein van VSV.Gent wonnen ze de matige derby. Van Der Kimpen opende met een schot in de hoek in de de tweede helft 0-1. De Baets (counter) 86', en Van Reeth (strafschop) 90' forceerden de ruime winst. Van De Keere en Banovic misten goede kansen voor de thuisploeg, eindstand 0-3.

SK.Kalken - Laarne

Laarne gaf de fusiepartner wellicht de doodsteek in de titelstrijd. De Backer nam een twijfelende doelman te grazen en kon daarna ongedekt de 0-2 scoren, dit gebeurde in de 48' en 65' , eindstand 0-2.

Naz/Eke - Azalea

Een wel verdiende zege voor de bezoekers die doorlopend het veld overwicht hadden. Daaruit konden ze tweemaal scoren. Het eerste doelpunt viel voor de rust het andere daarna. In 25' Verstraete 0-1, en in de 47' Piens 0-2 tevens de eindstand.

T.Melle - Overmere

De gretige bezoekers profiteerden optimaal van twee uitsluitingen bij een zwakke thuisploeg. In de eerste periode was er niets te noteren, maar na rust kwam Overmere het neusje aan het vensterraam steken tweemaal De Baets in de 60' en 70' 0-2. Nog op de valreep kon Vandenberghe nog milderen naar 1-2 de eindstand.

C.Melle - Erperondegem

Een halfdozijn doelpunten moest de laatste in de klassering incasseren. Een strafschop kort na de rust sneed de bezoekers definitief de das om. 15' en 52' (strafschop) Maryns 1-0, 2-0. Daarna was het Jolie die zijn ploeg op safe zette in de 65', maar met een own goal was de kous af 4-0. Raymond kreeg er niet genoeg van en maakte de klus af in 82' en 89', eindstand 6-0.

Heusden - Smetlede

Een zeer zwakke wedstrijd die geen winnaar verdiende, dus een matig gelijkspel 1-1. De doelpunten vielen na 28' door Scheire (1-0) en rust kon Lauwaert de gelijke stand op het bord brengen , eindstand 1-1.

St.Muide - Serskamp

Al snel stond de thuisploeg op achterstand in de 8' scoorde Verhelst met een verre vrijschop 0-1, dit was tevens de ruststand. Na de rust kon de zelfde Verhelst de score verdubbelen vanop de stip in de 55'. amper tien minuten later was het zelfde senario strafschop en die werd opgezet door Cnudde 1-2 de aansluitingtreffer. Daarna kregen beide ploegen kansen maar die werden niet benut, zoudat de Serskamp met de drie punten huiswaarts keerde , eindstand 1-2.