KSK.Maldegem kon zich niet meer redden voor behoud.

Hendrik De Vriesere
KSK.Maldegem kon zich niet  meer  redden voor behoud.

In hun laatste thuiswedstriijd tegen Cappellen die periodekampioen is, bleken ze goed op weg om een gelijkspel op het bord te houden. Maar de eerste grote kans kwam van de bezoekers in de 26', het was de middenvelder Da Silva die Van Ryckeghem op de korel nam en de 0-1 tegen de netten duwde. Het bleef dan ook  0-1 tot aan de rust al had de thuisploeg wel enkele sobere kansen. Na rust was een gedreven Maldegem op zoek naar de gelijkmaker, en doelman Andrews moest een vrije trap van Nkunku uit zijn doel houden. Amper enkele minuten later moest die terug tussen beide komen op een poging van Notte. In het laatste kwartier verdubbelde Da Silva de score in de 74', de kous van de thuisploeg was tevergeefs af. Maldegem ging nog op zoek naar de eerredder maar kon hun supporters en bestuur geen mooie afsluiter geven in derde klasse om te scoren, eindstand 0-2.

Doelpunten : 26' , 74' Da Silva.

KSK.Maldegem : Van Ryckeghem, Blondeel, De Decker, Sabbe (53' Rys), Welvaert (53' Annicaert), Madou, Bulens, Reynaert (72' Cools), Notte, Nkunku, Twum.

Cappellen : Andrews , Dekkers, Van der Linden (68' Rombouts), De Keyser, Chergui (68' Jusic), Meeusen, Kortland, Da Silva, Devic, Schoenmaekers, Stevens.

Gele kaarten : Notte (Maldegem) , Da Silva (Cappellen)