'Wiltord ziet poen scheppen in Qatar wel zitten'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Wiltord ziet poen scheppen in Qatar wel zitten'
Foto: © SC

Volgens de Franse sportkrant L'Equipe ziet aanvaller Sylvain Wiltord het wel zitten om tijdens het tussenseizoen te vertrekken naar een club uit Qatar om er poen te scheppen. De spits was de voorbije weken niet aanwezig op het trainingscomplex van zijn club Olympique Lyon. De international zou geblesseerd zijn en elders revalideren, maar de Franse pers is er quasi van overtuigd dat Wiltord aanstuurt op een vertrek bij de Franse landskampioen.

Lyon-voorzitter Jean-Michel Aulas wilde de geruchten niet bevestigen maar gaf wel aan dat hij teleurgesteld zou zijn mocht de berichtgeving omtrent de international kloppen. Aulas wilde kwijt dat hij het bijzonder onprofessioneel van Wiltord zou zijn mocht alles wat nu verschijnt waarheid zou blijkten te zijn. Volgende week zou de preses aan tafel zitten met Wiltord.

Wiltord, inmiddels al 32 jaar, speelt sinds 2004 voor de club uit de Rhônestad. Daarvoor speelde hij onder meer bij Stade Rennes, Girondins Bordeaux en FC Arsenal. Voor de Franse nationale ploeg speelde de snelle spits 92 wedstrijden waarin hij 26 doelpunten wist aan te tekenen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties