Eriksson ziet job bij Man City toch zitten

Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties
Eriksson ziet job bij Man City toch zitten
Foto: © SC

Sven Göran Eriksson staat al een tijdje op het lijstje kandidaat-managers bij Manchester City. Enkele dagen geleden deed de Zweed toch wat negatief over Man City en sloot hij een verblijf bij de Citizens uit. Maar dat beruste volgens Eriksson op een misverstand. "Men vroeg mij of ik al met City gepraat had en ik zei: 'neen'. Maar men deed het erop lijken alsof ik iets anders had gezegd" aldus de 59-jarige Eriksson. 

"City is een grote club en kan rekenen op veel supporters. Het zou voor mij een eer zijn om manager te zijn van City. Dat zou het trouwens ook zijn voor alle andere managers. Toen ik als coach van het Engelse nationale team de club bezocht was ik telkens onder de indruk van de passie van de fans. City heeft een mooi stadion, mogelijk binnenkort een nieuwe eigenaar en natuurlijk zou ik met City praten indien de club geïnteresseerd zou zijn in mij als manager. City heeft veel potentieel en ik weet dat de club de ambitie heeft om op te klimmen in de rangschikking van de Premier League."

Eriksson valt dus nog niet af te schrijven als mogelijke nieuwe manager van Manchester City. Toch blijft Claudio Ranieri de belangrijkste kandidaat voor die job. Hij geniet immers de voorkeur van Thaksin Shinawatra. Die hoopt begin juni de overname te kunnen afronden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties