Juventus heeft Barzagli bijna beet

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Juventus heeft Barzagli bijna beet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Juventus Turijn heeft bijna een nieuwe versterking voor het volgende seizoen vast. Volgens de toonaangevende Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport staat de club dicht bij een overeenkomst met Andrea Barzagli

Barzagli, een verdediger, maakte onlangs bekend dat hij wil vertrekken bij US Palermo. De speler die vorig jaar wereldkampioen werd met de Italiaanse nationale ploeg, wilde eerder al vertrekken uit Sicilië maar het niet verlengen van het contract van Eugenio Corini was de druppel die voor Barzagli de emmer deed overlopen.

Barzagli, 26 jaar, wordt ook gevolgd door een resem Europese toppers. Naast Juventus zijn ook AC Milan en FC Barcelona geïnteresseerd, maar de vraagprijs van 13 miljoen euro schrikt de laatste twee clubs af. Palermo-voorzitter Maurizio Zamparini heeft de transferprijs ondertussen wel laten zakken tot tien miljoen euro en nu wil Juventus zijn slag slaan. Zamparini wil wel een andere speler betrekken in de deal en de club uit Turijn heeft daar wel oren naar. De speler die La Vecchia Signora wil slijten aan Palermo is Nicola Legrottaglie, maar de Sicilianen hebben het eerder gemunt op Nicola Paro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties